Válasszon nyelvet!

MagyarDeutsch
Címlap Hagyomány/Rendezvény Tanévnyitó/ tanévzáró Tanévkezdés Nemzetiségi Tanévnyitó és Európa Nap 2017
Nemzetiségi Tanévnyitó és Európa Nap 2017
2017. szeptember 29. péntek, 09:25

A budapesti nemzetiségi iskolák ünnepélyes tanévnyitója idén 2017. szeptember 29-én ismét iskolánkban, a Fővárosi Német Önkormányzat szervezésében került megrendezésre.

A Budapesti Németek Európa Napjával egybeszőtt tanévnyitón, a Fővárosi Német Önkormányzat jóvoltából került sor az "Év némettanára" díjak átadására. Külön öröm számunkra, hogy a díjazottak között volt iskolánk némettanára, Jakus Enikő tanárnő is.

Új eleme volt rendezvénynek, hogy az FNÖ által a 2017/18-as tanévben ösztöndíjban részesített diákok itt, ünnepélyes keretek között, a színpadra szólítva vehették át elismerő oklevelüket. A Tamási Áron Gimnázium négy, iskolánk tíz tanulója részesült ebben az elismerésben. A díjazottaknak ezúton is gratulálunk, munkájukhoz további erőt, egészséget kívánunk! 

Az átadó ünnepséget színes iskolai előadások, táncok, jelenetek, énekek követték. A szereplőknek (köztük iskolánk énekkarának és a 10.AC osztálynak) köszönjük a színes műsorokat, a résztvevőket pedig jövőre is nagy szeretettel várjuk!

A képre kattintva további fotók tekinthetők meg...