Válasszon nyelvet!

MagyarDeutsch
Címlap Infók Aktuális! Jelentkezz! Aktuális pályázatok Előzetes információk a digitális oktatásra való átállásról
Előzetes információk a digitális oktatásra való átállásról
2020. március 14. szombat, 11:29

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Orbán Viktor miniszterelnök tegnapi bejelentésének értelmében 2020. március 16-ától a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket. Pénteken felhívtuk diákjaink figyelmét, hogy vigyék haza taneszközeiket. Aki ezt esetleg valamilyen okból nem tette meg, az keresse az osztályfőnökét a szokásos csatornákon.

A tantermen kívüli digitális munkarend bevezetésének ajánlásait az oktatásirányítás a hétvégére ígérte, ennek alapján a jövő hét elején dolgozzuk ki a tantermen kívüli oktatás helyi rendjét. A diákokat és a szülőket elsősorban az iskolai honlapon, az iskolai facebook-oldalon, az osztályfőnökökön keresztül az osztálycsoportokon, és az E-naplón keresztül tájékoztatjuk.

A kollégisták figyelmét felhívjuk arra, hogy a kollégiumból most vasárnap (március 15.) 17-19h között vihetik el legszükségesebb holmijaikat. Ha szükség lesz rá, akkor egy későbbi időpontban biztosítunk lehetőséget, hogy a további holmijaikat hazavigyék.

Mivel hétfőn 8.30-tól rendkívüli tantestületi értekezletet tartunk, hagyományos tanórákat a hétfői napon nem tartunk. Kérjük a Szülőket és Diákjainkat, figyeljék az említett csatornákat, elsősorban iskolánk weboldalát! (Az "Infók" menüpontban "Digitális oktatás" névvel új almenüpontot nyitottunk. A címlap mellett itt lehet majd megtalálni az idevágó információkat.)