Válasszon nyelvet!

MagyarDeutsch
Címlap Szülőknek Fogadóóra
Fogadóóra 2020/21 I.félév - online!
2020. október 12. hétfő, 11:41
alt
Tisztelt Szülők!
A 2020/21-es tanév I. félévi fogadóóráját 2020. november 2-án (hétfőn), 15.00-18.00 között ONLINE tartjuk. A járványügyi helyzetre való tekintettel, valamint az érvényben lévő rendelet értelmében az iskolában személyes fogadóóra nem szervezhető.
Egy-egy tanár fogadóóra-időpontjára történő bejelentkezés a szokásos online regisztrációs rendszeren keresztül lesz lehetséges. Vagyis, ha szeretnének fogadóóra időpontot valamelyik tanárnál, akkor ugyanúgy kell regisztrálniuk, mint eddig tehették.
A tanárok – a regisztráció alapján – felveszik a bejelentkezett szülőkkel a kapcsolatot.
Az iskola a kapcsolatfelvételre a zoom-link használatát javasolta, de a tanárok eltérhetnek ettől.
Vagyis az adott tanárhoz bejelentkezett szülők (nagy valószínűséggel) kapni fognak az adott tanártól e-mailben egy zoom-linket, amire felcsatlakozva négyszemközti videós beszélgetést folytathatnak a tanárral. Kérjük, a lefoglalt időpont előtt néhány perccel csatlakozzanak a megfelelő linkre. A korán csatlakozók a várószobában tudnak várakozni. Érdemes a lefoglalt időpontban felcsatlakozni, hogy ne kelljen sokat várakozni a várószobában. Pontos felcsatlakozásukra számítunk.
Lehetséges azonban, hogy a tanár más módot javasol a kapcsolatfelvételre. Erről tájékoztatni fogja a szülőket.
Jelentkezés megnyitása: 2020. október 12. (hétfő), 13:00
Jelentkezés lezárása: 2020. október 28. (szerda), 12:00
(A keresés funkciót használva az adott tanár nevére rákeresve hatékonyabbá válik a kívánt időpont elérése.)
Amennyiben valamelyik tanár nem szerepel a foglalási felületen, az azt jelenti, hogy a fogadóóra napján nem tud a szülők rendelkezésére állni. Ilyen esetben kérjük, az iskolai telefonszámon keresztül (06 1 283 0222) keressék meg az adott kollégát, és egyeztessenek vele egyéni időpontot!
A regisztrációt követően előfordulhat, hogy a megerősítő email a kéretlen levelek közé érkezik. Ha nem kapnak megerősítő e-mailt, kérem ellenőrizzék először, hogy nem érkezett-e a levél a spamek közé!
Amennyiben a regisztrációval, vagy az időpontfoglalással kapcsolatban valamilyen probléma merül fel, forduljanak az intézmény rendszergazdájához, akit az alábbi e-mail címen érhetnek el: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .