Válasszon nyelvet!

MagyarDeutsch
Címlap Infók Tanítás után Délutáni sportlehetőségek
Iskolai sportkörök a 2018/19-es tanévben
2019. március 05. kedd, 10:36

 Hétfő
Tornaterem: Röplabda (vegyes)
 Szirmai József, Jakus Enikő
 Konditerem: Konditermi edzés (vegyes)
 Bordás Mihály
 15:30 –17:00
 Szerda
Tornaterem: Labdarúgás (fiúk)
 Bordás Mihály
 15:30 –17:00
 Csütörtök
Tornaterem: Röplabda (vegyes)
 Szirmai József, Jakus Enikő
 15:30 –17:00
 Péntek
Tornaterem: Röplabda (vegyes)
 Szirmai József, Jakus Enikő
 15:30 –17:00

 

 
Délutáni fociedzés fiúknak

Iskolánkban kb. 25 éve működik labdarúgó edzés fiúknak. Az edzéseket a létszámtól függően,körmérkőzéses rendszerben bonyolítjuk le. Az iskolán kívüli és az osztályok közötti házi versenyeken elért eredmények jó hangulatú edzést és motivált, összetartó közösséget kovácsoltak a labdarúgást szerető diákok lelkes táborából.

A 2018-19-es tanévben az edzések szerdánként 15.30 és 17.00 között zajlanak a tornateremben.
 
Bordás Mihály, testnevelő tanár
 
 
 
Nagysikerű röpicsapat a DNG-ben

  Iskolánkban 1993-óta működik röplabda szakosztály, azaz lány röplabda-sportcsoport.  Bár a DNG viszonylag kis tanulólétszámú gimi, ellenfeleink pedig általában nagy iskolákból jönnek, a csapat teljesítménye ilyen erőviszonyok mellett is egészen kiemelkedő.  Többször voltunk érmesek a budapesti teremröplabda-diákolimpián, a strandröplabda szakágban pedig még soha nem maradtunk érem nélkül! Az eredmények nyilvánvalóan a nagyon szisztematikus, jól felépített képzésnek köszönhetőek. Lehetőség szerint három képzési szintet alakítunk ki. Van egy teljesen kezdő, egy középhaladó, és egy haladó csoportunk. A középhaladókat és a haladókat rendszeresen versenyeztetjük. Az elmúlt években többször voltunk nyáron edzőtáborban is. Végül, bár leány csapatról van szó, az edzésekre jól játszó fiúkat is el szoktunk hívni, hogy még nagyobb kihívással kelljen megküzdenie a játékosoknak. 

A diákok edzéseit 2018 szeptembere óta már ketten, Szirmai József és Jakus Enikő edzők közösen vezetik, megosztva a szakmai feladatokat. Újdonság az előző évekhez képest, hogy elkezdődött egy önálló fiú csapat kinevelése, képzése is. Így jelenleg ismét heti három edzést tartunk, a hétfő a kezdőké, tisztán technikai jellegű foglalkozás, a csütörtök a középhaladóké, a péntek zömmel a már versenyeztethető játékosoké. Az utóbbi két napon technikai, taktikai képzés és persze játék folyik. A foglalkozásokra 38- 40 diák jár, ilyen a csoport 24 éves története során még nem volt!

Nagyon sok szeretettel várjuk a leendő bajnokcsapat  tagjait.smiley 

Szirmai József és Jakus Enikő, edzők