Válasszon nyelvet!

MagyarDeutsch
Címlap Infók Aktuális! Jelentkezz! Egyéb aktuális programok Lányok Napja 2020 - Pályaorientációs nap Lányoknak
Lányok Napja 2020 - Pályaorientációs nap Lányoknak
2020. szeptember 24. csütörtök, 10:16

Figyelem Lányok!

Nők a Tudományban Egyesület immár 9. alkalommal szervezi meg a Lányok Napja rendezvényét, mely 2020-ban október 1-jén csütörtökön kerül megrendezésre. A Lányok Napja egy országos STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics – tudomány, technológia, műszaki tudományok és matematika) területekhez közel álló szakmákat népszerűsítő pályaorientációs nap diáklányok részére. Ezen a napon felsőtagozatos általános- és középiskolás lányok látogatják meg az ország vállalatait, egyetemeit és kutatóintézeteit, ahol interaktív programokon keresztül, gyakorló szakemberektől ismerhetik meg a tudományok, a technológia és az informatika világát. 

Az utóbbi években rendszeresen vettünk részt iskolai szervezésben a programon és pozitív tapasztalatokkal gazdagodva tértünk vissza. Erre idén is van lehetőség, annyi különbséggel, hogy a program idén online valósul meg.

Vagyis, ha részt szeretnél venni, regisztrálnod kell és otthonról tudsz majd online rácsatlakozni az általad választott programra.

Ha van kedved részt venni:

- regisztrálj a téged érdeklő programra az alábbi weboldalon (http://lanyoknapja.hu)! (Itt megtudsz minden egyéb részletet.)

- keresd meg a matematika tanárodat, jelezd és igazold neki, hogy regisztráltál, hogy tudja igazolni a hiányzásodat az aznapi iskolai oktatásból!

Hajrá Lányok!